Home
Wij over onszelf
therapieën
NVKH en registraties
vergoedingen
consultprijzen
cursussen
Contact
Zo vindt u ons
links
Algemene voorwaarden

De ongekende populariteit van de homeopathie (80% van alle Nederlanders maakt op één of andere manier wel eens gebruik van natuurlijke geneeswijzen) is bij ziektekostenverzekeraars niet onopgemerkt gebleven. Zij zijn dan ook tegemoet gekomen aan de wensen van hun leden. Bijna alle verzekeraars geven in meerdere of in mindere mate vergoeding voor de kosten van consult bij een homeopaat. Voorwaarde is wel dat de therapeut is aangesloten bij een door de verzekeraar erkende vereniging, zoals bijvoorbeeld de NVKH.

Deze voorziening zit niet in het basispakket, men dient aanvullend verzekerd te zijn om voor dekking in aanmerking te komen. De hoogte van de vergoeding verschilt per maatschappij en per polis. U vindt deze verschillen op de website www.nvkh.nl. Omdat er wordt uitgekeerd vanuit de aanvullende polis wordt er geen eigen risico ingehouden; dit eigen risico geldt namelijk alleen voor uitkeringen vanuit de basisverzekering. 

Alleen homeopathische consulten worden vergoed door de verzekeraars. Alle andere therapieën die wij beoefenen (fytotherapie, iriscopie, Bach-bloesemtherapie, voedingsadviezen, coaching) worden door ons niet los aangeboden maar uitsluitend als integraal onderdeel van het homeopathisch consult. Voor deze aanvullende therapieën worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Exloërweg 5, Ees (Drenthe).  | T: 0599-236088; E: info@violet-homeopathie.nl